Tienaa rahaa netissä 2019 – Katso parhaat vinkit!

ONLINE-TARKASTUKSET

Uskokaa tai älkää, voit tehdä rahaa online-kyselyistä. Kyllä, olet lukenut tämän oikeuden. Nyt kun sanon ansaita rahaa, tarkoitan 50–100 dollaria tai enemmän kuukaudessa sen mukaan, kuinka monta kyselyä otat kuukaudessa. Mitä enemmän sitä parempi, kun on kyse ylimääräisten tulojen tekemisestä. Älä odota tulla rikkaaksi ottamasta kyselyjä, mutta voit täydentää tulojasi, kun katselet televisiota perheen kanssa.

Olen aina ollut skeptinen ihmisille, jotka sanovat tekevänsä rahaa verkossa. Nämä ovat kaksi oikeutettua yritystä, joita olen käyttänyt ansaitsemaan ylimääräistä rahaa verkossa.

 • Swagbucks
 • American Consumer Opinion

Rakastan ottaa tutkimuksia, koska se on helppo tapa tehdä kaasutarpeeni kuukaudelle jättämättä sohvani. Lisäksi American Consumer Opinion on erittäin hyvämaineinen yritys, joka on ollut jo jonkin aikaa.

Napsauttamalla tätä to voit kokeilla niitä itse. Olen äskettäin oppinut Swagbucksista, mutta kaikki on ollut tähän mennessä hyvä. He ovat erikoistuneet auttamaan sinua tekemään rahaa tekemällä asioita, joita teet joka päivä kuten internetissä. He tarjoavat ilmaisen $ 5 bonuksen kirjautuessaan juuri nyt. Voit kokeilla niitä napsauttamalla tätä.

VASTUULLISUUS

Oletko hyvä kirjailija? Haluatko kirjoittaa? Jos näin on, voit kääntää freelance-kirjoitustaitosi seuraavaksi sivuharhuksi. Olisi yllättynyt siitä, kuinka moni yritys ja bloggaajat palkkaavat freelance-kirjailijoita auttamaan heitä verkkosivuillaan, esitteissään ja kirjoissaan.

Paras asia freelance-kirjoittamisessa on, että sinun ei tarvitse olla journalistista tutkintoa tai olla kielioppi-asiantuntija. Aloita vain kirjoittaminen! Harjoitus tekee mestarin. Lisäksi ilmainen sovellus nimeltä Grammarly auttaa sinua kielioppi.

Napsauttamalla tätä voit kokeilla Grammarlyä itsellesi, kun etsit freelance-kirjoitustyötä tai jopa vain oikolukuisia sähköpostiviestejä!

Blogin aloittaminen on loistava tapa saada kirjoitussalkku suuremman yleisön eteen. Itse olen laskeutunut ensimmäiseen freelance-kirjoituskokoonpanoni blogien Twitter-tilini kautta!

Ensimmäisen freelance-kirjoitustyön löytäminen voi olla kova. Vaikka siellä on paljon työtä, sinun on tehtävä työtä sen löytämiseksi. Voit lähettää kylmät kentät sivustoille, jotka tiedätte hyväksyvän työn tai tutustumalla työtaulukoihin mahdollisuuksia varten. Tutustu kahteen alla olevaan sivustoon, jos etsit freelance-kirjoitustöitä:

 • Blogger-työpaikat
 • Aamukahvin uutiskirje

GRAAFINEN ja web-suunnittelu

Olitko opiskellut graafista tai web-suunnittelua koulussa? Vai oletko poiminut taitoja kurssien ja kokemusten kautta? Joka tapauksessa on paljon ihmisiä, jotka tarvitsevat apuasi!

Yrittäjät, pienyritysten omistajat, bloggaajat ja jopa suuremmat yritykset maksavat suurta rahaa asiantuntemuksestasi. Samoin kuin freelance-kirjoitustöiden löytämisessä, voi olla vaikeaa löytää alkuperäistä graafista tai web-suunnitteluketjua. Sivusto, Fiverr, on erinomainen resurssi niille, jotka aloittavat. Itse olen palkannut jonkun Fiverriin muutama kuukausi sitten, jotta voin suunnitella käyntikorttejani.

Kuten monissa muissa tässä viestissä luetelluissa tilaisuuksissa, sinun ei tarvitse olla tutkintoa tai todistusta, jotta voit tehdä rahaa graafisesta tai web-suunnittelusta.

VIRTUAALINEN ASSISTANT

Yrittäjät ja pienten yritysten omistajat tarvitsevat yleensä apua. Ohje voi vaihdella kirjanpitotyöstä sosiaalisen median hallintaan ja jopa moniin muihin tehtäviin vastaamiseen sähköposteihin. Sen sijaan, että olisit palkannut kokopäiväistä työntekijää, monet valitsevat virtuaalisen avustajan.

Siellä tulette sisään.

Tämä on tilaisuutesi osoittaa asiantuntemustasi joku, joka todella tarvitsee. Paras osa on, jos teet hyvää työtä, voit todennäköisesti laskeutua pitkän aikavälin verkkopuolella. Lisäksi se voi johtaa muiden yrittäjien lähettämiseen.

Virtuaaliassistentit Amerikassa saavat yleensä 15-75 dollaria tunnissa. 15 dollaria matalan päähän jokaiselle, joka on juuri aloittanut, ja 75 dollaria henkilölle, joka on kokenut ja jolla voi olla erityisosaamista. Kyllä, olet lukenut tämän oikeuden. Virtuaalinen avustaja voi tehdä 75 dollaria tunnissa hallinnolliseen työhön.

SOSIAALINEN MEDIA-STRATEGIA JA HALLINTO

Oletko hyvä sosiaalinen media? Vaikka sosiaalinen media voi tuntua helposti monilta vuosituhannilta, on monia, jotka kamppailevat omistetun sosiaalisen median rakentamisessa. Lisäksi sosiaalisen median strategia ja johto tulevat enemmän kuin vain kuvien lähettämiseen.

Ensimmäinen tapa myydä sosiaalisen median taitosi on sosiaalisen median strategia. Sosiaalisen median strategia sisältää strategian luomisen toiselle yritykselle. Periaatteessa kerrot heille, mitä heidän on tehtävä, ja he tekevät työtä strategian toteuttamiseksi. Tähän voi liittyä myös sosiaalisen median tilien perustaminen.

Toisaalta asioita, kun olet luonut sosiaalisen median strategian yritykselle tai blogille, voit hallita sosiaalisen median alustaa. Tämä on tietenkin intensiivisempää; kuitenkin on olemassa monia erilaisia ​​ilmaisia ​​sosiaalisen median työkaluja, joiden avulla voit hallita.

 • Buffer
 • Hootsuite
 • Co-Schedule
 • Tailwind

Jos olet hyvä sosiaalisen median ja voi näyttää taitojasi, tämä voi olla toinen tuottoisa online puolella hustle.

BLOGIN HALLINTA

Kun olet aloittanut oman blogisi, voit jopa auttaa muita bloginhallintaan. Blogin hallinta sisältää toisen henkilön henkilökohtaisen tai yrityksen blogin päivittäisen toiminnan käsittelyn. Tehtävät vaihtelevat kirjoitusposteista (eli freelance-kirjallisuudesta) kommenteille vastaamiseen ja sosiaalisen median kommentin tuottamiseen. Jokainen työ on todella ainutlaatuinen.

Bloginhallinnan työpaikat voivat kestää viikon tai kaksi, kun blogger on lomalla tai tarvitsee tauon. Tai työ voisi olla pidemmän aikavälin.

Oman blogin käynnistäminen on hyvä tapa näyttää taitosi potentiaalisille asiakkaille. Lisäksi, kun muodostat yhteyden muihin bloggaajiinne niissä, saatat joutua jonkun puoleen, joka tarvitsee apua.

KUMPPANUUSMARKKINOINTI

Tiesitkö, että voit saada maksun suurista sosiaalisen medianne seurannasta? Useimmat bloggaajat, podcastit ja muut sosiaalisen median tekijät käyttävät kumppanimarkkinointia keinona tehdä passiivisia tuloja.

Sinun ei tarvitse omaa blogiasi päästäksesi affiliate-markkinointiin (vaikka oma blogisi voi auttaa). Onko sinulla suuri sosiaalinen media seuraavien? Jos näin on, yritykset maksavat sinulle tuotemerkin suurlähettilään. Periaatteessa mainostat tuotteitaan yleisön edessä ja he maksavat sinulle.

Instagram-käyttäjät, joilla on yli 100 000 henkilöä, voivat ansaita 700-900 dollaria per valokuva! Jos sinulla on 500 000 seuraajaa, voit komentaa $ 2000 – $ 3000 per kuva. Tietyt erittäin suositut muotikohtaiset Instagram-käyttäjät voivat saada 8 000 dollaria per valokuva.

Jos sinulla on suuri sosiaalisen median seuranta, saatat joutua olemaan vaikuttava markkinarako. Vaikuttajana sosiaalisen median seuraavat tuotteet ostavat asioita, joita mainostat, ja tuotemerkit haluavat käteistä.

Otin hiljattain Michellen affiliate-markkinoinnin kurssin. Michelle tekee yli 50 000 dollaria kuukaudessa affiliate-markkinoinnissa! Kyllä, olet lukenut tämän oikeuden. Olen täysin kunnioitettu hänen menestyksestään ja siitä, että hän auttaa muita ihmisiä vetämään ylimääräisiä tuloja affiliate markkinoinnin kautta hänen kurssinsa, Making Sense of Affiliate Marketing. Päädyin ottamaan kurssin ja ensimmäisessä kuukaudessa kaksinkertaistin affiliate-markkinointitulot, jotka tekivät kurssin sijoituksen arvoiseksi sinänsä.

EBOOKSIT JA KURSSIT

Toinen tapa saada lisää tuloja tänä vuonna on myydä e-kirja tai kurssi. Vaikka se saattaa tuntua pelottavalta, e-kirjojen ja kurssien myynti on erinomainen tapa tehdä passiivisia tuloja. Ensinnäkin, et ole kaupankäynnissä aikaa rahaa. Silloin tarkoitan, että kun rypytät tuotteen, kun voit myydä sen useille ihmisille suuressa mittakaavassa. Toiseksi se on tapa saada viestisi suurelle joukolle ihmisiä. Jos sinulla on tietoa, joku muu tarvitsee sen, ja he maksavat sinulle sen.

On olemassa erilaisia ​​tapoja myydä e-kirjoja ja kursseja. Jos sinulla on verkkosivusto tai blogi, voit markkinoida tuotteita kyseiselle vakiintuneelle yleisölle. Toinen tapa olisi käyttää Udemisin kaltaista alustaa. Udemy antaa sinulle mahdollisuuden lähettää kurssin ilmaiseksi; he haluavat kuitenkin 50% voitoista.

VALOKUVAUS

Valokuvaus on valtava kategoria. On niin monia tapoja tehdä ylimääräisiä tuloja valokuvauksen avulla. Tarvitset kunnon kameran, tietoa valaistuksesta ja erityistapahtumista useimmille alla luetelluista tavoista. Olen kuitenkin nähnyt joitakin mahtavia valokuvia, jotka on otettu matkapuhelimista. Tässä on vain muutamia tapoja, joilla voit ansaita ylimääräisiä tuloja valokuvauksen avulla:

 • Muotokuvien ottaminen
 • Varastokuvien luominen
 • Tulosta tulosteita
 • Valokuvaus yökerhot, baarit ja muut osapuolet

Monet online-yritykset maksavat suuria rahaa osakekuville ja uskovat tai eivät, saatat pystyä luomaan varastossa olevia kuvia suoraan matkapuhelimen kamerasta! Lisäksi pienyritykset maksavat suuria rahoja päivitetyistä valokuvista. Juuri äskettäin olen etsinyt jotakuta kohtuuhintaista ottamaan kuvia, jotta voisin päivittää verkkosivustoni.

ILMAINEN VALMISTELU ASIAKKAILLE

Ateriaprepping on viime aikoina ollut kaikki sosiaalisen median raivo. Jos et tunne, aterian valmistus on silloin, kun voit kokata aterioita viikon ajan yhden päivän aikana säästääkseen rahaa ja aikaa myöhemmin viikolla. Useimmat aterian valmistuspalvelut keskittyvät terveempään ruokaan, jotta ruoanvalinnat olisivat helpompia. On kuitenkin joitakin ihmisiä, jotka haluavat vain kotiruokaa.

Ruoka voi olla merkittävä budjettikohta jokaisessa talousarviossa; Siksi aterian valmistus voi olla tuottoisa liiketoiminta niin kauan kuin hinnoitat palvelun oikein (ruoan hinta + ruoanlaitto + ruoan toimittaminen). Jos haluat aloittaa aterian muille, aloita aterian valmisteleminen itse. Lähetä kuvia sosiaaliseen mediaan ja muut pyytävät palveluita.

MYYNTIVAARAN MYYNTI

Vuonna 2018 on niin monta tapaa, jolla voit tehdä ylimääräisiä tuloja myymällä vaatteita. Yksi tärkeimmistä tavoista, joita olen nähnyt ympärilläni, tekevät ylimääräistä rahaa myymällä t-paitoja. On jopa yrityksiä, jotka suorittavat pudotuksen. Se tarkoittaa sitä, että kun suunnittelet t-paita ja lähetät sen verkkosivustolleen, he huolehtivat loput. He hyväksyvät maksun ja lähettävät kohteen asiakkaalle. Sinun päätavoitteesi on tuottaa myyntiä mainostamalla t-paitoja.

Leave a Reply

Logged in as admin. Log out?